Avaliações de Mitho Restaurant Schagen

Avaliações recentes

5.0
Deen
29 setembro 2022

Heerlijk eten goed van smaak, wel weinig groenten

Benjamin Hebels
25 setembro 2022

Heerlijk gegeten met de familie, ook de vegan tafels genoten hadden voldoende keus. Authentiek, vers en bovenal smaakvol.

J.Witteveen
21 setembro 2022

Vriendelijke bezorger en prima eten en goed warm gebracht.

Ineke Ploeger
19 setembro 2022

Met zorg bereid, en smaakte enorm goed.

M
18 setembro 2022

Ruime keuze, goede service en bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jantine
16 setembro 2022

Het was weer UITSTEKEND !! 😍 20 min eerder bezorgd dan verwacht.

Mirella
14 setembro 2022

Leuke bezorger staat met een big smile voor de deur. Het eten is erg goed.

M & m
4 setembro 2022

We hebben zonder problemen online besteld, binnen zeer korte tijd een bevestiging ontvangen met de ophaaltijd ! (onze keus!) We hebben heerlijk gegeten, 2de keer Mitho en zeker niet de laatste keer . voor de gehele crew ...TOP!!!! tot de volgende keer !!

Marian
1 setembro 2022

Ik heb heerlijk gegeten, zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Alles stond op tijd klaar en was tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader.

Charlotte de Koomen
29 agosto 2022

We hebben nu een aantal keren wat afgehaald en het is altijd goed. Heerlijke curry, vriendelijk geholpen. Mooi verpakt en goed warm bij aankomst thuis. Ik raad Mitho al een tijdje aan bij anderen.

Bart
28 agosto 2022
Sandra
27 agosto 2022

Zo genieten van de verschillende genieten van Mitho, altijd weer een goede keuze.

Nathalie
26 agosto 2022

Snelle bezorging,uitermate lekker eten :)

German
25 agosto 2022

Great Food!!

Appeldoorn
22 agosto 2022

Deze bestelling viel tegen helaas. Dit keer waren de groenten in de vega curry nog rauw. Ook was er geen verse tomaat. De vorige keer was echt veel beter. De rijst was goed en de Chi Jalfrizy kip was heel goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bente
15 agosto 2022

Lekker, en snel bezorgd, goede hoeveelheid

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Appeldoorn
11 agosto 2022

Echt heerlijk gegeten!

Hannie Meinema
10 agosto 2022

Vriendelijke bezorger. Was op tijd. Gerecht was heerlijk. Top

Cees
8 agosto 2022

Heerlijk gegeten , prima verzorgde gerechten, lekker “pittig” zonder overdreven te worden. Goed warm en redelijk op tijd (het was zondag en dan weet je dat het altijd wat drukker is)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Heleen
5 agosto 2022

Heerlijk eten en omdat het vers gemaakt wordt moet je er even op wachten, maar dat is het zeker waard!!

Frank
3 agosto 2022

Het eten zag er bijzonder goed en fris uit en het smaakte voortreffelijk.

Martijn Broekstra
1 agosto 2022
Jantine
31 julho 2022

Was weer heerlijk !! Super snelle bezorging.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dinah
30 julho 2022

Aanwinst voor Schagen :) Altijd genieten.

Nathalie
28 julho 2022

Heerlijk eten!

Mariska
26 julho 2022

We hebben vanavond voor het eerst afgehaald bij Mitho. De mensen in het restaurant waren aardig en netjes. De onion badhi, samosa, garkic naan en Jalfrizy curry waren heerlijk, bedankt!

Cees Wijnands
25 julho 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Een aanwinst in culinair Schagen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erica de Vries
15 julho 2022
Nicole
9 julho 2022

De butter chicken is zo zacht. Heerlijk. Maar ook de andere gerechten waren top.

Jantine
25 junho 2022

Was weer heerlijk 🤤

Anoniem
18 junho 2022

Echt heerlijk eten en elke keer netjes optijd! Zal sowieso blijven bestellen bij hun

Trudy
8 junho 2022

Heerlijke maaltijden, zeker een aanrader, ook de bezorging was goed op tijd.

JTCJ
4 junho 2022

Fantastische Indiaanse gerechten uit Schagen. We moesten even wachten op zo'n toprestaurant hier in Schagen, maar het was het wachten waard. We hebben ervaringen met diverse Indiaanse keukens in de provincie, maar deze valt echt op met smaak en kwaliteit. Top.

Guido
30 maio 2022

Op tijd klaar, ruime porties, verfijnde smaak! Heerlijk gewoon :-)

.
29 maio 2022

Moesten mega lang wachten op ons eten. Eten was wel lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karin De Jager
25 maio 2022

Fantastisch eten echt authentieke gerechten zoals in India en Nepal echt een aanrader

Mirella
22 maio 2022

Het was weer goddelijk 👌🏻

Francien
12 maio 2022

Online besteld en voor bezorgen gekozen. Keurig op tijd. Vriendelijke mensen. Eten goed warm. We hebben heerlijk gegeten! Goede kwaliteit! De smaak was zoals aangegeven bij de gerechten. We gaan daar zeker vaker bestellen/uiteten. Een aanrader!!

Henk
8 maio 2022

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lavan
17 abril 2022
Raymond
17 abril 2022

Bestelling was op tijd gereed maar het Naan brood was niet vers en de Chowmein koud. Al met al hierdoor een tegenvaller.

Enoch Broekhuizen
16 abril 2022
Ligthart
14 abril 2022

Het was weer erg lekker!

Gien
10 abril 2022
Nicoletta
31 março 2022

Excellent

Anita Bakker
29 março 2022

Wat een lekker eten! Allerlei gerechten besteld, en enorm genoten van gr verschillende smaken! Een absolute aanrader!

M
21 março 2022

Vond t niet speciaal, ik had t zelf kunnen maken, weinig smaak.

John Nolten
19 março 2022

Heerlijk gegeten 👍

F
19 março 2022
Henny
12 março 2022
Dieuwertje
9 março 2022

Heerlijke curry, goed op smaak en voor een take away gerecht heel netjes gepresenteerd. Bijna elke week een gerecht bij jullie en alles is heerlijk!

Marjolijn
7 março 2022

Afgelopen zaterdag rond 17:30 uur eten besteld. Bezorging was snel en eten heerlijk. We hebben weer genoten. Inmiddels heb ik 2 keer in het restaurant gegeten (zeer vriendelijke bediening) en 2 keer laten bezorgen en iedere keer weer is het een aangename verrassing. Erg blij met de komst van Mitho naar Schagen. Beetje afwisseling in de restaurants kan geen kwaad. Ga zo door!

Henny
28 fevereiro 2022

Bezorging duurde bijna 1.5 uur, naans waren koud [wslk, omdat bezorger het adres niet kon vinden?!] Er zat een harde zwarte [vrucht?] in de rijst? Verder was de rijst en de hoofdmaaltijd heerlijk en warm genoeg. Dit is niet mijn eerste maar zeker ook niet mijn laatste bestelling hier. Ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Boontjes
26 fevereiro 2022

het eten was heel zuiver en smakelijk. Top! Snelle bezorging.

Erna
21 fevereiro 2022

Fantastisch lekker eten. Aanwinst voor Schagen hoor!

Martijn
19 fevereiro 2022

Dit restaurant is een aanwinst voor Schagen! Heerlijk eten, vriendelijke mensen, genoeg lekkere gerechten voor vegetariërs, super! Toen ze net open waren hebben we in het restaurant gegeten en vanavond hebben we een keer besteld. Super! Met de papadums, naan brood en mango lassi erbij en kheer als toetje (met pistache en rozenwater: heerlijk!) was het feestje compleet. En voor de mensen met weinig geduld voor de bezorging: kwaliteit kost tijd, wees dankbaar. Het gaat hier tenslotte niet om een pizza... Verder krijg je een mail met de verwachte bezorgtijd, dus wat mij betreft is daarmee ook aandacht aan het verwachtingsmanagement besteed. Graag tot een volgende keer!!

Peter
14 fevereiro 2022

Helaas was de bezorging een uur later dan verwacht. Ook was er 1 gerecht niet geleverd. Inmiddels was het 20.30 dus hebben we het daar bij gelaten. En ik vond de gerechten erg koud/lauw. Dat was eigenlijk niet goed. Ik probeerde nog een mail te sturen om te laten weten dat de Garnalen niet geleverd waren. Maar ik kon die op de website niet zo snel vinden. Dus die mogen teruggestort worden aub. Al met al dus veel zaken die niet helemaal goed waren. Smaak was prima en we gaan het gewoon nog een keer proberen. Gr,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Miranda
11 fevereiro 2022

Aanrader, heerlijk gegeten.

manon
6 fevereiro 2022

eten was erg lekker. alleen helaas een half uur langer moeten wachten op mijn eten dan ingepland was..

de Groot
5 fevereiro 2022

Heerlijke gerechten. Alleen de Garlic Naan was te veel afgekoeld ten opzichte van de andere gerechten dat was jammer. Gaan vast weer bestellen of terplaatse eten.

Raymond
5 fevereiro 2022

Was weer zeer smakelijk! Maar de Lamb Choila kan wel naar de 🌶️🌶️, was lang niet zo pittig als de Vindaloo.

Sheila Morrison
4 fevereiro 2022
Alex
30 janeiro 2022

Super lekker, en heel vriendelijk personeel, echte aanrader!

Mulder
30 janeiro 2022

Bezorgers zijn altijd vriendelijk echter wel steeds te laat. Ik kan heel goed begrijpen dat het druk is, zeker op zaterdag, maar als ik aangeef dat ik om 19.00u mijn bestelling bezorgd wil hebben, bedoel ik niet om 19.20u. Dit is al een aantal keren bij ons gebeurd. Nu is het wachten op het eten van Mitho zeker de moeite waard, maar toch. Wij hebben verschillende gerechten geprobeerd en alles smaakt goed.

Hans Ruygrok
29 janeiro 2022

Mag van ons best pittiger

Henny
28 janeiro 2022

Weer heerlijk gegeten en ben een groot fan. Goede kwaliteit en heerlijke smaken!

Wilma
27 janeiro 2022

Het was heerlijk! De helft van de rijst was ruim voldoende geweest.

Tim Bokhorst
27 janeiro 2022

Zeer lekker eten :D

Guido
23 janeiro 2022

Het eten was weer super heerlijk, een combinatie van starters, curries en grill, met papadum en naan. Echt hoge kwaliteit. Helaas ging de bezorging minder soepen. Nabellen 20 minuten na de afgesproken bezorgtijd en een bezorging (wel heel vriendelijk) ruim een half uur te laat is niet zoals het zou moeten.

Joyce
22 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Wat fijn dat er nu zo'n heerlijk restaurant met Indiaase en Nepalse gerechten in Schagen zit. De butter chicken en de mix tandoori waren favoriet.

van Etten
22 janeiro 2022

Heerlijk gegeten! Warm en ruim voldoende!! Wij gaan hier zeker vaker bestellen! Genoeg vega assortiment!

Niels
22 janeiro 2022

Alles was leip Naan was onbeschrijfelijk goed Kip was mals en in overvloed aanwezig 10/10 zou weer bestellen

Raymond
22 janeiro 2022
Jantine
15 janeiro 2022

Eerste keer besteld. Was heerlijk. We hadden extra rijst besteld maar dat was niet nodig, ruime porties. Volgende keer gaan we wel voor de pittige gerechten.

Loes
15 janeiro 2022

Omdat we nog niet "uit" mogen eten hebben we thuis ons verwend met de heerlijke gerechten van Mitho. Echt een aanrader.

Renee
9 janeiro 2022

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Wij gaan vaker bestellen. Top kwaliteit!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerrit van der Veen
9 janeiro 2022
Mike
9 janeiro 2022

Elke keer weer een feestje om hier te bestellen! De gerechten zijn erg smaakvol.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ing
8 janeiro 2022

Super!!!!! We hebben heerlijk gegeten.

Elly
6 janeiro 2022

Heerlijk eten en prima bezorging. Erg tevreden dus!

Suzanne
5 janeiro 2022

Vriendelijke en snelle service, Heerlijk gegeten! We gaan snel nog eens afhalen.

Mirella
5 janeiro 2022

Het eten was weer heerlijk!

Remy
3 janeiro 2022
Angie
2 janeiro 2021

Heerlijk gegeten, kwaliteit is heel goed!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sandra
2 janeiro 2021

Lekker eten. Voldoende keuze. Het eten is goed verpakt, zodat het goed warm blijft bij afhaal.

Fam. van Bilsen
1 janeiro 2021

Het was erg lekker, goed verzorgd en meer dan voldoende. Gaan het zeker nog eens doen.

E.
31 dezembro 2021

Ook bij afhalen erg lekker.

Sander V
29 dezembro 2021

Excellent........best take away I had in months👍👍

Karamba
24 dezembro 2021

Ernstig dat ik pas sinds kort van jullie bestaan afweet. Ik bestelde de dahl soep en een curry. Heerlijk gegeten en goed warm. Tot snel!

Peter Meekel
19 dezembro 2021

Heel erg goed. Eten is super!

Karin
9 dezembro 2021

Heerlijk!

Guido
9 dezembro 2021

Gewoon heerlijk. Tikka Masala, Tandoori, wat Naan en Papadam, prachtig. Keurig op tijd klaar en netjes verpakt. Vooral lekker doorgaan!

Angelique
4 dezembro 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd en alles was goed warm!

Irma
2 dezembro 2021

Kunnen kiezen in de app voor spicy +?

Raymond
2 dezembro 2021
Cock
25 novembro 2021

We hebben wéér gesmuld!!

Freek
24 novembro 2021
Marjolijn
21 novembro 2021

Heerlijk gegeten, perfect op tijd bezorgd en op de juiste temperatuur. Drie verschillende gerechten, naan en raita besteld. De madras was wel echt heel scherp. Daar moet je tegen kunnen. Zeker een aanwinst voor Schagen (waar vooral veel dezelfde soort restaurants gevestigd zijn). We gaan absoluut vaker van deze heerlijke keuken genieten. Ga zo door!

Gary
20 novembro 2021

Wederom fantastisch gegeten. En ruim op tijd geleverd. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Cock
15 novembro 2021

Geurig, kruidig, lekker heet en meer dan genoeg. We hebben gesmuld. Tot een volgende keer!

Peter
14 novembro 2021

Heerlijk eten! Een geweldige aanwinst voor Schagen,

Martin
13 novembro 2021

Voor de 2e keer afgehaald en het was weer dik in orde! We hadden drie verschillende gerechten met lam en het was zeer mals en smaakvol. Volgende keer komen we in het restaurant eten!

Marianne
9 novembro 2021

Heerlijk!! Voor herhaling vatbaar

Cees Spaans
7 novembro 2021

Heerlijke maaltijd. Goede service.

Ad Muller
7 novembro 2021

Omdat ze nog aan het inpakken waren tijdens de afhaaltijd en wij dus even moesten wachten kregen we een mooie 3/4 kwart liter fles Kingfischer bier erbij van het huis. Top!!! En... we hebben daarna heerlijk gegeten. We komen zeker terug.

Dinah
5 novembro 2021
Y.
27 outubro 2021

Echt heerlijk! Wat een aanwinst! Hier gaan we zeker vaker bestellen. Toppers!

Martin
26 outubro 2021

Heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Fantastisch dat er na al die jaren weer een Tandoori restaurant in Schagen is.

Inge
25 outubro 2021

Wij hebben de maaltijd afgehaald. Bij de bestelling stond de eerstvolgende afhaaltijd vermeld. We waren ruim op tijd, wat maar goed was, want het eten stond al klaar. We weten natuurlijk niet hoe lang, maar is het een idee om een bericht te geven als het eten eerder klaar staat dan aangegeven stond? Verder heerlijk gegeten en het was nog goed warm hoor. Voor herhaling vatbaar!

N Morrison
24 outubro 2021

Wanted to order extra rice but there was no option to do this.

Klaas Noorman
20 outubro 2021
Guido
16 outubro 2021

Eigenlijk was alles heerlijk. Meer dan genoeg, mals, heerlijk gekruid, mooi en duidelijk met zorg en liefde bereid.

Win
15 outubro 2021

Heerlijk!

Cees
10 outubro 2021

Heerlijk eten. In papieren bekers verpakt. Super

Van Teulingen
10 outubro 2021
Karen
10 outubro 2021
Sebas
9 outubro 2021

Heerlijk, herkenbaar en voor herhaling vatbaar!

N Morrison
8 outubro 2021

Delicious

Liesbeth
1 setembro 2021

Heerlijk eten!

Jeroen Schulte
30 agosto 2021

Nepalreis herbeleving met deze heerlijke smaken.

Debby
30 agosto 2021

Vriendelijk personeel., het eten is heerlijk , het eten stond bij het afhalen op de juiste tijd klaar . Top

Ilona Kuijt
26 agosto 2021

Heerlijke gerechten mooi verpakt en goed heet meegekregen. Een echte aanrader

Simone
26 agosto 2021

Voor het eerst Nepalees gegeten, erg lekker! Er wordt echt aandacht aan besteed en dat proef je ook. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de manier waarop de groente is gesneden, mooie gelijke stukken. Naar mijn smaak mag er wel iets meer groente bij. Het naanbrood is ook overheerlijk! Tip: de beschrijving bij de gerechten mag wel iets uitgebreider.

Van Teulingen
22 agosto 2021

Zeer smaakvol en keurig op de afgesproken tijd klaar.

Bas
21 agosto 2021

Heerlijk gegeten, we gaan binnenkort weer wat bestellen.

Sheila Morrison
20 agosto 2021

Delicioud

Nick
19 agosto 2021

Uitstekende kwaliteit, zeer smaakvol en op tijd klaar.

Bo
14 agosto 2021

Het eten was zalig! Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk geholpen bij het afhalen van onze bestelling. Een aanwinst voor Schagen.

MartiendenOtter
13 agosto 2021

Eindelijk weer een echt Indiaas restaurant in Schagen!! Het gerecht was van topkwaliteit, zeer smakelijk en, belangrijk, niet vet. Interieur van de zaak smaakvol en rustig ingericht. Binnenkort weer een bezoek.

Elly
9 agosto 2021

Wat een aanwinst voor Schagen! Het eten was heerlijk :-)

Kim Kuijper
7 agosto 2021

Was heerlijk! Goede smaken, ruim voldoende.

Marleen Smit
7 agosto 2021

Wat een heerlijk eten! We hebben echt genoten en gaan snel nog een keer bestellen. Aanwinst hier in Schagen!!

Sylvia
7 agosto 2021

Was heerlijk! Misschien een optie toevoegen om naan brood ipv rijst te kiezen

Linda
5 agosto 2021

Echt heerlijk!

Neil Morrison
5 agosto 2021

Delicious

Chantal van 't Wout
1 agosto 2021

Vandaag voor het eerst afhaal gedaan. Het eten was echt top! Blij dat er eindelijk weer een Indiaas restaurant is in schsgen. Eindelijk een beetje variatie in Schagen. Wij gaan hier zeker nog een keer eten.

N Morrison
1 agosto 2021

Absolutely delicious will definitely order again. Would be nice to have some salad.

Thomas
31 julho 2021

Ontzettend lekker eten gehaald, aanwinst voor Schagen!! Vriendelijk personeel die gelijk bij binnenkomst een drankje aanboden. Ik denk nog een paar kinderziektes oplossen en het hele bestel/betaal en afhaal systeem is ook op orde.

Frank
31 julho 2021

Wat een pallet aan smaken, heerlijk gebruik van kruiden. Het is wel heel veel , goed voor alle Hollanders die graag veel eten. Ik moet oppassen dit nu niet elke week te gaan eten :). Fantastisch!

Maria
31 julho 2021

2 gerechten besteld. En een paar kleine starters. De starters smaakten goed. De hoofdgerechten verschilden nogal van temperatuur, en we vermoeden dat er 2 bestellingen verwisseld zijn. We misten de basmatirijst en we hadden een kikkererwten- curry die we niet hadden besteld De smaak was overigens Okee, maar niet onvergetelijk

Marja
30 julho 2021

Heerlijk gegeten, verfijnde smaken en genoeg voor ons 4e. Zeker om naar terug te gaan.

Jeroen baan
29 julho 2021

Heerlijke vegetarische Biryani gegeten die ik online besteld en betaald had en om zes uur kon afhalen. Enige minpuntje is dat het nog gemaakt moest worden om zes uur. Aangezien jullie nog maar net open zijn vind ik dat geen probleem omdat het heerlijk was!