Reviews from Mitho Restaurant Schagen

Recent reviews

5.0
Yvonne
16 September 2023

Het eten is fantastisch. Heerlijke smaken, vers bereid, goed warm. Maar…een bestelling plaatsen, een goedkeuring op de mail krijgen qua afhaaltijd en daar vervolgens drie kwartier op moeten wachten, omdat de bestelling ‘vergeten’ was. Dat was wel teleurstellend…

W
13 September 2023

Heerlijk gegeten!

Jet Tigchelaar
25 August 2023

Het was weer heerlijk. Het eten werd iets later bezorgd maar er werd keurig gebeld dat t iets later kwam.

Enoch
25 August 2023

45 minuten te laat.....

H.
20 August 2023

Het was heerlijk...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
18 August 2023

Tikka Masala en een Butter Chicken, beiden heerlijke gerechten. Maar... de Butter chicken was precies dezelfde saus als de Tikka Massala. En volgens mij klopt dat niet. Dat was niet zoals ik het gewend ben. Verder was de samenstelling zoals het nu kwam ook gewoon lekker. Heb er daarom ook niet over gebeld. Bezorging was super snel. Zou een half uur later pas komen. Dus top.

Anastasia
6 August 2023

Heerlijk eten en heel vriendelijke personeel

Fam klaver
5 August 2023

Zoals altijd heerlijk. Ze hadden veel bestellingen en belde of ze wat eerder mochten bezorgen. Super service!

Hans
4 August 2023

Gisteravond anders dan we gewend zijn kleine porties, eten was lauw. 1 van de sausjes ontbrak bij de pampadums. We zijn echt beter gewend bij dit restaurant

Miranda Molenaar
2 August 2023

Al vaker in restaurant gegeten, nu een keer afhaal gedaan, was ook weer heerlijk! We hebben gesmuld!

Meintien
29 July 2023

Was weer super lekker. Vooral mijn favoriet Kamai. Heerlijk gegeten.

Jazz
28 July 2023

Wij bestellen hier graag. Wat een heerlijke gerechten, smaaksensaties, vooral de butter chicken! Vandaag nog wat extra's erbij gekregen omdat het wat uitliep met bezorgen, door de altijd vriendelijke bezorger.

Dinah
26 July 2023
Russell en Patricia Choaté
21 July 2023

Het eten was heerlijk en de bezorger is heel leuk!

A. Schouten
15 July 2023

De gerechten waren van uitstekende kwaliteit. Zelfs mijn kleinzoon die nog nooit India’s eten had gegeten en weinig lust, vond het heerlijk.

Vincent Aalten
9 July 2023

Het eten was prima ,online besteld en keurig op tijd klaar.

Edward Koeman
9 July 2023
Walter Zuiderwijk
1 July 2023

Heel erg goed restaurant, verse ingrediënten en heerlijk met de juiste verse kruiden bereid

Franck
27 June 2023
Nadia
25 June 2023

Het eten was zeer smaakvol. Helaas werd het bijna een half uur te laat bezorgd. Ik bestelde bewust via jullie eigen website, om Thuisbezorgd niet te hoeven sponsoren. Jammer dat het alsnog door Thuisbezorgd werd gebracht. Wat mij betreft had er meer groente in mogen zitten, zelfs het vega-gerecht bevatte nauwelijks groente. Toch smaakte het allemaal heerlijk en er was nog zoveel over dat we een deel kunnen invriezen voor een andere keer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Klaver
16 June 2023

Heerlijk eten, en stipte bezorging

Jan de Git
12 June 2023

Heerlijk eten, prima bezorging

Ria
11 June 2023

Keurig op tijd, heerlijk gegeten, goed op temperatuur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannie Meinema
11 June 2023

Was weer super lekker

Pijnenburg
10 June 2023
Edward Koeman
4 June 2023
Michelle
29 May 2023

Heerlijk eten en snelle bezorging! Absoluut een aanrader

Dennis
29 May 2023

Heerlijk gegeten!

Yvonne
29 May 2023

Heerlijke smaken, geurige gerechten en goed warm!

Russell en Patricia Choaté
27 May 2023

Zoals elke keer (wekelijks) was het eten heerlijk! Tot volgende week.

Marcel
17 May 2023

Het eten was heerlijk, alleen duurde het heeeeel lang voordat het klaar was. Half uur later dan de afhaaltijd.

Marissa
4 May 2023

Heerlijk! Aanrader 😋

Sandra
1 May 2023

Super op tijd (iets eerder dus) en superlekker eten. Tweede keer voor ons en nu al een constante kwaliteit. Aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hannie Meinema
29 April 2023

Het was weer heerlijk. Lekker gegeten. Op tijd bezorgd

Anastasia
26 April 2023

Was heerlijk. Alles wat we hebben besteld was lekker en vers.

Caroline
9 April 2023

De maaltijd was op tijd klaar. Erg lekker. Voor herhaling vatbaar.

Jolanda
9 April 2023

We hebben echt heerlijk gegeten van diverse smaakvolle gerechten! Ook al een aantal keer in het restaurant gegeten maar bestellen doen we zeker weer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Piet
7 April 2023
Ed Broekhuizen
6 April 2023
Vd meijden
5 April 2023

Waanzinnig lekker eten!!! Alleen wel Even letten op De pepers achter het gerecht De smaak is echt zo verrukkelijk Echt een traktatie 🙏

Marc
28 March 2023

Het was weer genieten!

Astrid van Viegen
27 March 2023

Zalig gegeten Alles goed warm en verzorgd Super

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johanna
17 March 2023

Voor de 3e keer heerlijk eten afgehaald, dit keer de Butter Chicken. Deze was ook heel lekker en het eten is goed warm.

Ineke Ploeger de Boer
12 March 2023

Super netjes verzorgd en heerlijk van smaak!

GLerner
11 March 2023

We have ordered takeaway several times and continue to be pleased with our selections.

Marjon Hoogervorst
10 March 2023

Heerlijk! Echt een aanrader!

José
5 March 2023

Alles prima! Heerlijk gegeten!

Astrid Blaauw
4 March 2023

Het eten was precies op tijd en weer super lekker. Dank je wel.

Hannie Meinema
4 March 2023

Op tijd en wederom heerlijk

Robert Klaver
28 February 2023

Heerlijk eten

Martin
26 February 2023

Eten is heel lekker en de mensen zijn vriendelijk. Ik kom hier zeker weer terug.

marieke de wit
25 February 2023

Het eten was lekker, maar kan beter...Het lamsvlees van lamb choila vonden we niet mals en erg veel vette stukken bevatten. De jalfrizy was heerlijk, maar veel pittiger dan het lamsvlees en dat klopt niet met het aantal pepers wat het zou moeten zijn. Jalfrizy

Mascha
24 February 2023

Het was weer heerlijk

Henny
23 February 2023
Vd meijden
22 February 2023

Echt ontzettend lekker!! Heel vriendelijk personeel

Geert van der Kruijssen
18 February 2023

Helaas niet wat wij gewend waren, naanbrood was aangebrand en koud , zo ook de pannenkoek, uienbol was hard en verbrand en koud , inktvisringen koud en uitgedroogd, lamsvlees was taai , zeer lang moeten wachten tot bezorging, kort om zeer slecht, erg jammer

Seq
17 February 2023

Dit is een aanwinst voor schagen alle smaken klopte bestel snel

Michael Mitrovitch
17 February 2023

Goede smaken en goed op temperatuur

Robert Klaver
16 February 2023

Wat een heerlijk eten

Femke
12 February 2023
Vd meijden
12 February 2023

Echt verrukkelijk!!!!!!

Dennis van Haneghem
16 January 2023

Lekker gegeten, goed op smaak en redelijke porties. Keurig op tijd bezorgd door vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar

Robert Klaver
15 January 2023

Wat een heerlijk eten!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
11 January 2023

Super lekker eten. Altijd smullen geblazen bij Mitho. Online bestellen gaat wel makkelijker dan telefonisch

Wendy
7 January 2023

Altijd lekker eten, heerlijk!

Patty
5 January 2023

We moesten wel even geduld hebben, maar het was het wachten waard. Heerlijk gegeten.

Henny
5 January 2023

Er leek minder kip in te zitten dan vorige keren. Maar verder, zoals altijd, heerlijk en lekker warm!

Henk
4 January 2023

Bezorgen zou om 18.45u plaatsvinden. Werd pas 19.15u

Walter Zuiderwijk
21 December 2022

Het eten is echt heerlijk en kwalitatief hoogstaand , ook precies op de beloofde tijd bezorgd

Peters
12 December 2022

Door weer en wind bezorg op de scooter, heerlijk verfijnd eten een echte aanrader!!!

Ineke Ploeger
9 December 2022

Keurig verpakt en heerlijke maaltijd! Het was druk ( tijdens ophalen( in de zaak, maar werd zeer prettig geholpen. Met zorg klaar gemaakt.

André
9 December 2022

heerlijk eten

Angelique
9 December 2022
Mirella
9 December 2022

We hebben weer heerlijk gegeten. Bezorger kwam op de tijd die we hadden aangegeven👌🏻

Anton Schouten
5 December 2022

Kwaliteit van het eten was prima, soms iets te pittig. Bezorging was minder ze kwamen 45 min later als opgegeven.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Schrama
3 December 2022

Erg lekker!

Annemarie
2 December 2022

Het eten was erg lekker

Jantine
30 November 2022

We hadden de butter-chicken. Zo lekker weer 😋 Het viel ons op dat het eten ook zo heet blijft in de bakjes.

GLer
30 November 2022

We’ve gotten takeaway a few times now. The food is consistently good! We’d make this a twice weekly event if the prices were lower or if they delivered to our street …but understand this is a sign of the times. We remain ecstatic to have discovered the existence of this establishment. It certainly fills a gap in the cuisine offerings in Schagen.

Karin De Jager
26 November 2022

Geweldig dat jullie hier in schagen zijn heerlijk eten zo blij met jullie 👍🏻

Rob van der Meijden
2 November 2022

Vanavond daar voor het eerst afgehaald, in 1 woord..geweldig..wat een heerlijk eten, zo goed van smaak, we hebben er echt van genoten, jullie hebben er een vaste klant bij..kan niet wachten om er weer te bestellen of te gaan eten

Marisca
31 October 2022

Weer superlekker gegeten. Ik ben dol op de butterchicken, vind het heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zwart Miriam
30 October 2022

Zoals altijd heerlijk! Ik zou alleen graag nog een vegetarische korma of een baingan bharta op de menukaart zien 🙂

Oliver
29 October 2022

Good food and super service. Thanks

Marieke
23 October 2022

Eten is heerlijk bij Mitho! Helaas waren ze de papadum vergeten. En dat we belde werd er helaas niet opgenomen. Voor de rest heerlijk eten!

genieter
22 October 2022

De eerste bestelling was een schot in de roos, heerlijke smaken en gevarieerd.

Jonker
19 October 2022

Heerlijk!

Deen
29 September 2022

Heerlijk eten goed van smaak, wel weinig groenten

Benjamin Hebels
25 September 2022

Heerlijk gegeten met de familie, ook de vegan tafels genoten hadden voldoende keus. Authentiek, vers en bovenal smaakvol.

J.Witteveen
21 September 2022

Vriendelijke bezorger en prima eten en goed warm gebracht.

Ineke Ploeger
19 September 2022

Met zorg bereid, en smaakte enorm goed.

M
18 September 2022

Ruime keuze, goede service en bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jantine
16 September 2022

Het was weer UITSTEKEND !! 😍 20 min eerder bezorgd dan verwacht.

Mirella
14 September 2022

Leuke bezorger staat met een big smile voor de deur. Het eten is erg goed.

M & m
4 September 2022

We hebben zonder problemen online besteld, binnen zeer korte tijd een bevestiging ontvangen met de ophaaltijd ! (onze keus!) We hebben heerlijk gegeten, 2de keer Mitho en zeker niet de laatste keer . voor de gehele crew ...TOP!!!! tot de volgende keer !!

Marian
1 September 2022

Ik heb heerlijk gegeten, zowel voorgerecht als hoofdgerecht. Alles stond op tijd klaar en was tot in de puntjes verzorgd. Een aanrader.

Charlotte de Koomen
29 August 2022

We hebben nu een aantal keren wat afgehaald en het is altijd goed. Heerlijke curry, vriendelijk geholpen. Mooi verpakt en goed warm bij aankomst thuis. Ik raad Mitho al een tijdje aan bij anderen.

Bart
28 August 2022
Sandra
27 August 2022

Zo genieten van de verschillende genieten van Mitho, altijd weer een goede keuze.

Nathalie
26 August 2022

Snelle bezorging,uitermate lekker eten :)

German
25 August 2022

Great Food!!

Appeldoorn
22 August 2022

Deze bestelling viel tegen helaas. Dit keer waren de groenten in de vega curry nog rauw. Ook was er geen verse tomaat. De vorige keer was echt veel beter. De rijst was goed en de Chi Jalfrizy kip was heel goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bente
15 August 2022

Lekker, en snel bezorgd, goede hoeveelheid

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Appeldoorn
11 August 2022

Echt heerlijk gegeten!

Hannie Meinema
10 August 2022

Vriendelijke bezorger. Was op tijd. Gerecht was heerlijk. Top

Cees
8 August 2022

Heerlijk gegeten , prima verzorgde gerechten, lekker “pittig” zonder overdreven te worden. Goed warm en redelijk op tijd (het was zondag en dan weet je dat het altijd wat drukker is)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Heleen
5 August 2022

Heerlijk eten en omdat het vers gemaakt wordt moet je er even op wachten, maar dat is het zeker waard!!

Frank
3 August 2022

Het eten zag er bijzonder goed en fris uit en het smaakte voortreffelijk.

Martijn Broekstra
1 August 2022
Jantine
31 July 2022

Was weer heerlijk !! Super snelle bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dinah
30 July 2022

Aanwinst voor Schagen :) Altijd genieten.

Nathalie
28 July 2022

Heerlijk eten!

Mariska
26 July 2022

We hebben vanavond voor het eerst afgehaald bij Mitho. De mensen in het restaurant waren aardig en netjes. De onion badhi, samosa, garkic naan en Jalfrizy curry waren heerlijk, bedankt!

Cees Wijnands
25 July 2022

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit. Een aanwinst in culinair Schagen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erica de Vries
15 July 2022
Nicole
9 July 2022

De butter chicken is zo zacht. Heerlijk. Maar ook de andere gerechten waren top.

Jantine
25 June 2022

Was weer heerlijk 🤤

Anoniem
18 June 2022

Echt heerlijk eten en elke keer netjes optijd! Zal sowieso blijven bestellen bij hun

Trudy
8 June 2022

Heerlijke maaltijden, zeker een aanrader, ook de bezorging was goed op tijd.

JTCJ
4 June 2022

Fantastische Indiaanse gerechten uit Schagen. We moesten even wachten op zo'n toprestaurant hier in Schagen, maar het was het wachten waard. We hebben ervaringen met diverse Indiaanse keukens in de provincie, maar deze valt echt op met smaak en kwaliteit. Top.

Guido
30 May 2022

Op tijd klaar, ruime porties, verfijnde smaak! Heerlijk gewoon :-)

.
29 May 2022

Moesten mega lang wachten op ons eten. Eten was wel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin De Jager
25 May 2022

Fantastisch eten echt authentieke gerechten zoals in India en Nepal echt een aanrader

Mirella
22 May 2022

Het was weer goddelijk 👌🏻

Francien
12 May 2022

Online besteld en voor bezorgen gekozen. Keurig op tijd. Vriendelijke mensen. Eten goed warm. We hebben heerlijk gegeten! Goede kwaliteit! De smaak was zoals aangegeven bij de gerechten. We gaan daar zeker vaker bestellen/uiteten. Een aanrader!!

Henk
8 May 2022

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lavan
17 April 2022
Raymond
17 April 2022

Bestelling was op tijd gereed maar het Naan brood was niet vers en de Chowmein koud. Al met al hierdoor een tegenvaller.

Enoch Broekhuizen
16 April 2022
Ligthart
14 April 2022

Het was weer erg lekker!

Gien
10 April 2022
Nicoletta
31 March 2022

Excellent

Anita Bakker
29 March 2022

Wat een lekker eten! Allerlei gerechten besteld, en enorm genoten van gr verschillende smaken! Een absolute aanrader!

M
21 March 2022

Vond t niet speciaal, ik had t zelf kunnen maken, weinig smaak.

John Nolten
19 March 2022

Heerlijk gegeten 👍

F
19 March 2022
Henny
12 March 2022
Dieuwertje
9 March 2022

Heerlijke curry, goed op smaak en voor een take away gerecht heel netjes gepresenteerd. Bijna elke week een gerecht bij jullie en alles is heerlijk!

Marjolijn
7 March 2022

Afgelopen zaterdag rond 17:30 uur eten besteld. Bezorging was snel en eten heerlijk. We hebben weer genoten. Inmiddels heb ik 2 keer in het restaurant gegeten (zeer vriendelijke bediening) en 2 keer laten bezorgen en iedere keer weer is het een aangename verrassing. Erg blij met de komst van Mitho naar Schagen. Beetje afwisseling in de restaurants kan geen kwaad. Ga zo door!

Henny
28 February 2022

Bezorging duurde bijna 1.5 uur, naans waren koud [wslk, omdat bezorger het adres niet kon vinden?!] Er zat een harde zwarte [vrucht?] in de rijst? Verder was de rijst en de hoofdmaaltijd heerlijk en warm genoeg. Dit is niet mijn eerste maar zeker ook niet mijn laatste bestelling hier. Ongelukjes kunnen nu eenmaal gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Boontjes
26 February 2022

het eten was heel zuiver en smakelijk. Top! Snelle bezorging.

Erna
21 February 2022

Fantastisch lekker eten. Aanwinst voor Schagen hoor!

Martijn
19 February 2022

Dit restaurant is een aanwinst voor Schagen! Heerlijk eten, vriendelijke mensen, genoeg lekkere gerechten voor vegetariërs, super! Toen ze net open waren hebben we in het restaurant gegeten en vanavond hebben we een keer besteld. Super! Met de papadums, naan brood en mango lassi erbij en kheer als toetje (met pistache en rozenwater: heerlijk!) was het feestje compleet. En voor de mensen met weinig geduld voor de bezorging: kwaliteit kost tijd, wees dankbaar. Het gaat hier tenslotte niet om een pizza... Verder krijg je een mail met de verwachte bezorgtijd, dus wat mij betreft is daarmee ook aandacht aan het verwachtingsmanagement besteed. Graag tot een volgende keer!!

Peter
14 February 2022

Helaas was de bezorging een uur later dan verwacht. Ook was er 1 gerecht niet geleverd. Inmiddels was het 20.30 dus hebben we het daar bij gelaten. En ik vond de gerechten erg koud/lauw. Dat was eigenlijk niet goed. Ik probeerde nog een mail te sturen om te laten weten dat de Garnalen niet geleverd waren. Maar ik kon die op de website niet zo snel vinden. Dus die mogen teruggestort worden aub. Al met al dus veel zaken die niet helemaal goed waren. Smaak was prima en we gaan het gewoon nog een keer proberen. Gr,

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Miranda
11 February 2022

Aanrader, heerlijk gegeten.

manon
6 February 2022

eten was erg lekker. alleen helaas een half uur langer moeten wachten op mijn eten dan ingepland was..

de Groot
5 February 2022

Heerlijke gerechten. Alleen de Garlic Naan was te veel afgekoeld ten opzichte van de andere gerechten dat was jammer. Gaan vast weer bestellen of terplaatse eten.

Raymond
5 February 2022

Was weer zeer smakelijk! Maar de Lamb Choila kan wel naar de 🌶️🌶️, was lang niet zo pittig als de Vindaloo.

Sheila Morrison
4 February 2022
Alex
30 January 2022

Super lekker, en heel vriendelijk personeel, echte aanrader!

Mulder
30 January 2022

Bezorgers zijn altijd vriendelijk echter wel steeds te laat. Ik kan heel goed begrijpen dat het druk is, zeker op zaterdag, maar als ik aangeef dat ik om 19.00u mijn bestelling bezorgd wil hebben, bedoel ik niet om 19.20u. Dit is al een aantal keren bij ons gebeurd. Nu is het wachten op het eten van Mitho zeker de moeite waard, maar toch. Wij hebben verschillende gerechten geprobeerd en alles smaakt goed.

Hans Ruygrok
29 January 2022

Mag van ons best pittiger

Henny
28 January 2022

Weer heerlijk gegeten en ben een groot fan. Goede kwaliteit en heerlijke smaken!

Wilma
27 January 2022

Het was heerlijk! De helft van de rijst was ruim voldoende geweest.

Tim Bokhorst
27 January 2022

Zeer lekker eten :D

Guido
23 January 2022

Het eten was weer super heerlijk, een combinatie van starters, curries en grill, met papadum en naan. Echt hoge kwaliteit. Helaas ging de bezorging minder soepen. Nabellen 20 minuten na de afgesproken bezorgtijd en een bezorging (wel heel vriendelijk) ruim een half uur te laat is niet zoals het zou moeten.

Joyce
22 January 2022

Heerlijk gegeten! Wat fijn dat er nu zo'n heerlijk restaurant met Indiaase en Nepalse gerechten in Schagen zit. De butter chicken en de mix tandoori waren favoriet.

van Etten
22 January 2022

Heerlijk gegeten! Warm en ruim voldoende!! Wij gaan hier zeker vaker bestellen! Genoeg vega assortiment!

Niels
22 January 2022

Alles was leip Naan was onbeschrijfelijk goed Kip was mals en in overvloed aanwezig 10/10 zou weer bestellen

Raymond
22 January 2022
Jantine
15 January 2022

Eerste keer besteld. Was heerlijk. We hadden extra rijst besteld maar dat was niet nodig, ruime porties. Volgende keer gaan we wel voor de pittige gerechten.

Loes
15 January 2022

Omdat we nog niet "uit" mogen eten hebben we thuis ons verwend met de heerlijke gerechten van Mitho. Echt een aanrader.

Renee
9 January 2022

Heerlijk gegeten. Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Wij gaan vaker bestellen. Top kwaliteit!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerrit van der Veen
9 January 2022
Mike
9 January 2022

Elke keer weer een feestje om hier te bestellen! De gerechten zijn erg smaakvol.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ing
8 January 2022

Super!!!!! We hebben heerlijk gegeten.

Elly
6 January 2022

Heerlijk eten en prima bezorging. Erg tevreden dus!

Suzanne
5 January 2022

Vriendelijke en snelle service, Heerlijk gegeten! We gaan snel nog eens afhalen.

Mirella
5 January 2022

Het eten was weer heerlijk!

Remy
3 January 2022
Angie
2 January 2021

Heerlijk gegeten, kwaliteit is heel goed!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
2 January 2021

Lekker eten. Voldoende keuze. Het eten is goed verpakt, zodat het goed warm blijft bij afhaal.

Fam. van Bilsen
1 January 2021

Het was erg lekker, goed verzorgd en meer dan voldoende. Gaan het zeker nog eens doen.

E.
31 December 2021

Ook bij afhalen erg lekker.

Sander V
29 December 2021

Excellent........best take away I had in months👍👍

Karamba
24 December 2021

Ernstig dat ik pas sinds kort van jullie bestaan afweet. Ik bestelde de dahl soep en een curry. Heerlijk gegeten en goed warm. Tot snel!

Peter Meekel
19 December 2021

Heel erg goed. Eten is super!

Karin
9 December 2021

Heerlijk!

Guido
9 December 2021

Gewoon heerlijk. Tikka Masala, Tandoori, wat Naan en Papadam, prachtig. Keurig op tijd klaar en netjes verpakt. Vooral lekker doorgaan!

Angelique
4 December 2021

Heerlijk gegeten, keurig op tijd bezorgd en alles was goed warm!

Irma
2 December 2021

Kunnen kiezen in de app voor spicy +?

Raymond
2 December 2021
Cock
25 November 2021

We hebben wéér gesmuld!!

Freek
24 November 2021
Marjolijn
21 November 2021

Heerlijk gegeten, perfect op tijd bezorgd en op de juiste temperatuur. Drie verschillende gerechten, naan en raita besteld. De madras was wel echt heel scherp. Daar moet je tegen kunnen. Zeker een aanwinst voor Schagen (waar vooral veel dezelfde soort restaurants gevestigd zijn). We gaan absoluut vaker van deze heerlijke keuken genieten. Ga zo door!

Gary
20 November 2021

Wederom fantastisch gegeten. En ruim op tijd geleverd. Bedankt en tot de volgende bestelling!

Cock
15 November 2021

Geurig, kruidig, lekker heet en meer dan genoeg. We hebben gesmuld. Tot een volgende keer!

Peter
14 November 2021

Heerlijk eten! Een geweldige aanwinst voor Schagen,

Martin
13 November 2021

Voor de 2e keer afgehaald en het was weer dik in orde! We hadden drie verschillende gerechten met lam en het was zeer mals en smaakvol. Volgende keer komen we in het restaurant eten!

Marianne
9 November 2021

Heerlijk!! Voor herhaling vatbaar

Cees Spaans
7 November 2021

Heerlijke maaltijd. Goede service.

Ad Muller
7 November 2021

Omdat ze nog aan het inpakken waren tijdens de afhaaltijd en wij dus even moesten wachten kregen we een mooie 3/4 kwart liter fles Kingfischer bier erbij van het huis. Top!!! En... we hebben daarna heerlijk gegeten. We komen zeker terug.

Dinah
5 November 2021
Y.
27 October 2021

Echt heerlijk! Wat een aanwinst! Hier gaan we zeker vaker bestellen. Toppers!

Martin
26 October 2021

Heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Fantastisch dat er na al die jaren weer een Tandoori restaurant in Schagen is.

Inge
25 October 2021

Wij hebben de maaltijd afgehaald. Bij de bestelling stond de eerstvolgende afhaaltijd vermeld. We waren ruim op tijd, wat maar goed was, want het eten stond al klaar. We weten natuurlijk niet hoe lang, maar is het een idee om een bericht te geven als het eten eerder klaar staat dan aangegeven stond? Verder heerlijk gegeten en het was nog goed warm hoor. Voor herhaling vatbaar!

N Morrison
24 October 2021

Wanted to order extra rice but there was no option to do this.

Klaas Noorman
20 October 2021
Guido
16 October 2021

Eigenlijk was alles heerlijk. Meer dan genoeg, mals, heerlijk gekruid, mooi en duidelijk met zorg en liefde bereid.

Win
15 October 2021

Heerlijk!

Cees
10 October 2021

Heerlijk eten. In papieren bekers verpakt. Super

Van Teulingen
10 October 2021
Karen
10 October 2021
Sebas
9 October 2021

Heerlijk, herkenbaar en voor herhaling vatbaar!

N Morrison
8 October 2021

Delicious

Liesbeth
1 September 2021

Heerlijk eten!

Jeroen Schulte
30 August 2021

Nepalreis herbeleving met deze heerlijke smaken.

Debby
30 August 2021

Vriendelijk personeel., het eten is heerlijk , het eten stond bij het afhalen op de juiste tijd klaar . Top

Ilona Kuijt
26 August 2021

Heerlijke gerechten mooi verpakt en goed heet meegekregen. Een echte aanrader

Simone
26 August 2021

Voor het eerst Nepalees gegeten, erg lekker! Er wordt echt aandacht aan besteed en dat proef je ook. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de manier waarop de groente is gesneden, mooie gelijke stukken. Naar mijn smaak mag er wel iets meer groente bij. Het naanbrood is ook overheerlijk! Tip: de beschrijving bij de gerechten mag wel iets uitgebreider.

Van Teulingen
22 August 2021

Zeer smaakvol en keurig op de afgesproken tijd klaar.

Bas
21 August 2021

Heerlijk gegeten, we gaan binnenkort weer wat bestellen.

Sheila Morrison
20 August 2021

Delicioud

Nick
19 August 2021

Uitstekende kwaliteit, zeer smaakvol en op tijd klaar.

Bo
14 August 2021

Het eten was zalig! Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk geholpen bij het afhalen van onze bestelling. Een aanwinst voor Schagen.

MartiendenOtter
13 August 2021

Eindelijk weer een echt Indiaas restaurant in Schagen!! Het gerecht was van topkwaliteit, zeer smakelijk en, belangrijk, niet vet. Interieur van de zaak smaakvol en rustig ingericht. Binnenkort weer een bezoek.

Elly
9 August 2021

Wat een aanwinst voor Schagen! Het eten was heerlijk :-)

Kim Kuijper
7 August 2021

Was heerlijk! Goede smaken, ruim voldoende.

Marleen Smit
7 August 2021

Wat een heerlijk eten! We hebben echt genoten en gaan snel nog een keer bestellen. Aanwinst hier in Schagen!!

Sylvia
7 August 2021

Was heerlijk! Misschien een optie toevoegen om naan brood ipv rijst te kiezen

Linda
5 August 2021

Echt heerlijk!

Neil Morrison
5 August 2021

Delicious

Chantal van 't Wout
1 August 2021

Vandaag voor het eerst afhaal gedaan. Het eten was echt top! Blij dat er eindelijk weer een Indiaas restaurant is in schsgen. Eindelijk een beetje variatie in Schagen. Wij gaan hier zeker nog een keer eten.

N Morrison
1 August 2021

Absolutely delicious will definitely order again. Would be nice to have some salad.

Thomas
31 July 2021

Ontzettend lekker eten gehaald, aanwinst voor Schagen!! Vriendelijk personeel die gelijk bij binnenkomst een drankje aanboden. Ik denk nog een paar kinderziektes oplossen en het hele bestel/betaal en afhaal systeem is ook op orde.

Frank
31 July 2021

Wat een pallet aan smaken, heerlijk gebruik van kruiden. Het is wel heel veel , goed voor alle Hollanders die graag veel eten. Ik moet oppassen dit nu niet elke week te gaan eten :). Fantastisch!

Maria
31 July 2021

2 gerechten besteld. En een paar kleine starters. De starters smaakten goed. De hoofdgerechten verschilden nogal van temperatuur, en we vermoeden dat er 2 bestellingen verwisseld zijn. We misten de basmatirijst en we hadden een kikkererwten- curry die we niet hadden besteld De smaak was overigens Okee, maar niet onvergetelijk

Marja
30 July 2021

Heerlijk gegeten, verfijnde smaken en genoeg voor ons 4e. Zeker om naar terug te gaan.

Jeroen baan
29 July 2021

Heerlijke vegetarische Biryani gegeten die ik online besteld en betaald had en om zes uur kon afhalen. Enige minpuntje is dat het nog gemaakt moest worden om zes uur. Aangezien jullie nog maar net open zijn vind ik dat geen probleem omdat het heerlijk was!